Laddar Utbildningar

Åsa Cederlund

Åsa Cederlund

Bakgrund: Jag har jobbat inom HR 14 år, främst med fokus på arbetsmiljö och hälsa samt med värdegrund och värderingar. Har sedan tidigare drygt 15 års erfarenhet som chef och ledare på olika nivåer. Jag har bland annat en IHM Master i Information och affärskommunikation och är även utbildad friskvårdsterapeut.

Utbildare inom: ledarprogram för gruppchefer, Hållbar arbetsmiljö för chefer och skyddsombud, samt Handledarutbildning för omsorgspersonal som tar emot elever och nyanlända.

Tips från mig: Att vara grundad i sina värderingar är viktigt och därmed också att känna sig trygg med de värderingar som arbetsgivaren står för. Om något inte känns rätt är det viktigt att reagera. För att hitta balans mellan arbete och fritid behövs stunder av återhämtning, både på jobbet och på fritiden. Då ökar chansen att orka med ett hållbart arbetsliv och en energigivande fritid. Tänk på att rörelsepauser i vardagen är en effektiv form av återhämtning.

Kontakta oss
  • Kontakta oss!

    Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra kurser eller vill boka en anpassad utbildning. Skicka oss ett meddelande nedan, eller ring oss på 08-768 20 26.
    För fler kontaktuppgifter, klicka här.