Vill du öka din förståelse för personer med Autismspektrum hos normalbegåvade? Vill du känna dig tryggare i mötet och få redskap som underlättar i det vardagliga arbetet? Utbildningen ger dig förutsättningar och ger dig en ökad förståelse inom området.

Under utbildningen får du kunskap och förståelse för autismspektrum hos normalbegåvade (aspergers syndrom och ADHD) och vad det kan innebära. Du får redskap som underlättar i det vardagliga arbetet och du får förståelse för hur du kan anpassa ditt arbetssätt och bemötande för att på bästa sätt stötta och samarbeta med den/de personer du möter.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Personal som jobbar med målgruppen och som behöver grundläggande kunskap om funktionsnedsättningens betydelse för individen.

  • Vad är autismspektrum hos normalbegåvade
  • Perception och tänkande
  • Grunden i tydliggörande omgivning
  • Förhållningssätt och bemötande

Inga förkunskaper krävs.

Efter utbildningen har du fått grundläggande kunskap och förståelse för autismspektrum hos normalbegåvade. Du har även fått en introduktion i hur du kan anpassa ditt arbetssätt för att stötta de personer du möter.

Tillgängliga kurstillfällen

24 sep 2019 09:00 - 16:00
Solna.
26 sep 2019 09:00 - 16:00
Malmö.
24 okt 2019 09:00 - 16:00
Göteborg.
Kontakta oss
  • Kontakta oss!

    Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra kurser eller vill boka en anpassad utbildning. Skicka oss ett meddelande nedan, eller ring oss på 08-768 20 26.
    För fler kontaktuppgifter, klicka här.