När du är i en stressande situation behöver du ha bra handlingsplaner. Lär dig hur du planerar det förebyggande arbetet utifrån analyser och utvärderingar. För dig som har gått Studio 3.

Under dagen får du möjlighet att fördjupa din kunskap inom det lågaffektiva arbetssättet och får träna mer på de fysiska delarna du lärt dig under Studio 3-utbildningen. Vi fördjupar oss i hur man arbetar med pedagogiska handlingsplaner, analys av dokumentation, genomförande i verksamheten samt hur man utvärderar och använder mätverktyg.

Våra utbildare är certifierade inom High Performance Learning Journey, en pedagogisk modell för hur man skapar effekt och når resultat av utbildningar.

 

Stäng
Visa hela beskrivningen

Utbildningen riktar sig till dig som gått Studio3-utbildning.

 • Syfte med pedagogiska handlingsplaner
 • Exempel på hur man gör en handlingsplan
 • Analysera dokumentation
 • Införandet av pedagogiska verktyg
 • Utvärdering och mätverktyg
 • Frigörelseprinciper

För att gå denna utbildning ska du ha gått Studio 3-utbildningen.

Efter utbildningen har du fått fördjupande kunskaper om det lågaffektiva arbetssättet. Med ytterligare träning på de fysiska delarna kommer du känna dig tryggare att hantera de situationer som kan uppstå. Du har även fått kunskap om hur du praktiskt kan arbeta med pedagogiska handlingsplaner och hur du implementerar dessa i din verksamhet.

Tillgängliga kurstillfällen

11 okt 2019 09:00 - 16:00
Göteborg.
15 okt 2019 09:00 - 16:00
Solna.
6 Nov 2019 09:00 - 16:00
Malmö.
3 Dec 2019 09:00 - 16:00
Solna.
Kontakta oss
 • Kontakta oss!

  Välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra kurser eller vill boka en anpassad utbildning. Skicka oss ett meddelande nedan, eller ring oss på 08-768 20 26.
  För fler kontaktuppgifter, klicka här.